Laatste onderwerpen
» Instappen voor Vraag en Antwoord
di 16 dec 2014 - 10:37 van Adormine

» Nog eens de Aimee Symboolkaarten
di 14 jan 2014 - 13:39 van Adormine

» Hoe kan ik mijn Tarot kaartjes plaatsen?
ma 17 jun 2013 - 12:13 van Adormine

» Heden weer heropend...
za 5 jan 2013 - 17:19 van Adormine

» Aimée's Symboolkaarten
di 31 jul 2012 - 15:43 van snoopy_girl87

» Tips & Truuks & Modificaties
ma 19 maa 2012 - 15:57 van Adormine

» Hoe kan ik berichten beantwoorden?
ma 19 maa 2012 - 15:45 van Adormine

» Waarom kan ik geen PM versturen?
ma 19 maa 2012 - 15:30 van Adormine

» Hoe werkt de Chatbox?
zo 18 maa 2012 - 22:38 van Adormine

januari 2019
madiwodovrzazo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Kalender Kalender


Onze Huisregels

Ga naar beneden

Onze Huisregels

Bericht van Adormine op zo 8 mei 2011 - 13:52

De Belangrijkste regels zijn:
1) Respect tonen voor wat anderen schrijven en let op wat je zelf schrijft, het geschreven woord kan anders overkomen dat het gesproken woord.
2) Normaal taalgebruik d.w.z.: Hoofdletters aan het begin van een zin, komma's waar nodig en punten aan het einde van een zin.
3) 'On Topic' blijven: Let goed op waar je berichten plaatst en dat ze niet afwijken van het onderwerp.
4) Geen lange berichten 'quoten'. Quote alleen het gedeelte dat van belang en als het niet aansluit op het betreffende bericht.
5) Geen onnodige lege regels plaatsen - houdt het bericht zo compact mogelijk.
6) Beantwoord eerst de berichten van iemand anders voor je zelf iets plaatst.

1. Lidmaatschap en Registratie
1.1 Bij registratie dient u een geldig email adres op te geven om uw account te kunnen activeren. Bij het ingaan van het lidmaatschap gaat men akkoord met deze regels.
Nieuwe leden worden in principe binnen 24 uur na aanmelden geactiveerd na een beoordeling door de Beheerder. Het eerste bericht dient bij voorkeur in het topic "Even Voorstellen" te worden geplaatst.
1.2 Uw gebruikersnaam kunt u zelf bepalen maar mag niet in tegenspraak zijn met de bedoeling van het forum en op geen enkele manier beledigend of aanstootgevend zijn. wie een onzin-naam (bijv. alleen tekens) invult wordt verzocht dit te veranderen.
Namen moeten tenminste uit 5 tekens bestaan en mag een combinatie van letters, cijfers en symbolen zijn.
1.3 Alle gegevens die u zelf niet openbaar maakt worden nooit aan derden verstrekt. Uw IP-nummer wordt gelogd, nooit openbaar gemaakt, en zal alleen worden gebruikt ingeval van een ban en in ernstige gevallen voor het sturen van een abuse.
IP adres en Host worden bij aanmelding gelogd. Wanneer u dit omzeilt of onmogelijk maakt, zal de nieuwe account niet geactiveerd, maar direct weer verwijderd worden.
1.4 Geplaatste berichten van leden worden automatisch eigendom van het forum zodra ze zijn geplaatst en openbaar gemaakt. Men kan in geen enkel geval aanspraak maken op eerder geplaatste berichten.
1.5 Per Persoon is maar 1 account toegestaan. Als blijkt dat er misbruik van wordt gemaakt zullen de account's worden verwijderd. Meerdere account's vanuit 1 huisadres door aparte personen zijn wel toegestaan, b.v moeder en dochter.
1.6 Na registratie wordt verwacht dat u een actief lid wilt zijn en minstens 5 berichten per maand wilt posten. Worden in de eerste maand van het lidmaatschap te weinig berichten gepost dan wordt het lidmaatschap zonder vermelding van reden opgeheven.
1.7 De forumbeheerders behouden zich het recht toe om aanmeldingen te weigeren zonder opgaaf van redenen.
1.8 Heeft u vragen, bijvoorbeeld m.b.t. uw account neem dan contact op met de beheerder - heeft u vragen m.b.t. een specifiek forum dan kan men ook de moderator daarvan middels e-mail of een PB benaderen. Alle berichten zowel aan de Beheerder als aan Moderators worden beschouwd als een bericht aan het gehele team.

Regels m.b.t. het plaatsen van Inhoud

2. Forum berichten
2.1 Berichten kunt u plaatsen binnen de daarvoor bestemde forums er wordt van je verwacht dat je je in het eerste bericht komt voorstellen.
2.2 Plaats alleen Nederlandse tekst. Anderstalige tekst is alleen toegestaan als dit vergezeld wordt van een Nederlandse vertaling.
Schrijf je berichten in goed Nederlands. Onze leden komen uit heel Nederland en België, het gebruik maken van typische lokale uitdrukkingen en gezegdes kan tot onbegrip leiden. Vermijd verder het gebruik van MSN en SMS "taal".
2.3 Het is niet toegestaan ongevraagd citaten of tekst te kopiëren uit berichten van anderen zoals andere fora, sites, MSN-lijsten of e-mails etc. Berichten met dergelijke inhoud worden verwijderd.
2.4 Blijf on topic. Off topic berichten worden verwijderd of verplaatst. Ook herhalende berichten die geen toegevoegde waarde bevatten worden verwijderd. U kunt geen aanspraak maken op verwijderde berichten.
2.5 Bij het "Quoten" (citeren) van berichten dient alleen het relevante deel van het bericht te worden geciteerd, dit om onnodige tekst te vermijden en de leesbaarheid te verhogen. Het max. aantal quotes per bericht staat standaard op 4.
2.6 Hatelijke berichten, verwijtende berichten, kwetsende berichten, niet gepaste seksueel getinte berichten, schelden, spam, vermelden van gegevens van privé-personen, discriminatie, uitingen die sterke gelijkenis vertonen met sektes en insinuaties van negatieve aard zijn niet toegestaan.
2.7 Het is niet de bedoeling om het forum te gebruiken voor contact-advertenties!

3. Afbeeldingen en Avatars
3.1 Houd met het plaatsen van afbeeldingen of foto's rekening met de breedte. Afbeeldingen in berichten kunnen alleen middels een hyperlink geplaatst worden. De max. afmeting is standaard afgesteld op 300px x 300px. Afbeeldingen kunnen alleen geplaatst worden in topics waarin dat toegestaan is.
3.2 Je kunt een avatar instellen via je profiel via de gallery of middels een hyperlink. De afmeting mag niet meer dan 150x150px zijn en max.
3.3 Het spreekt voor zich dat de afbeeldingen niet aanstootgevend mogen zijn, op wat voor manier dan ook. Het beheerders-team heeft hierin het laatste woord en kan deze zonder opgave van redenen verwijderen.

4. Reclame
4.1 Een publieke aanprijzing, van commerciële aard wordt niet getolereerd omdat het forum daar niet voor is opgezet. Verwijzingen naar andere sites zullen door de admins / moderators worden beoordeeld op functionaliteit, integriteit en het forum betreffende.
4.2 Linken naar commerciële sites of sites die niet in overeenstemming met het forum zijn, zijn niet toegestaan. In het gebruikersprofiel kan men de eigen (!) site linken. Links in het onderschrift plaatsen is niet toegestaan daar deze is bedoeld voor slagzinnen e.d..
4.3 Stuur leden ook geen ongevraagde commerciële informatie per e.mail of PB.
4.4 Het forum is niet bedoeld voor het vragen of aanbieden van professionele hulp en men mag dit ook niet verwachten van de leden.
4.5 Het promoten van andere forums met als doel voor deze leden te werven wordt niet op prijs gesteld.

5. Maatregelen bij overtredingen
5.1 Berichten die niet conform de regels zijn zullen worden aangepast, verplaatst of verwijderd.
5.2 Leden die zich niet conform de regels gedragen zullen hierop worden gewezen.
5.3 Afhankelijk van de overtreding zal een lid een waarschuwing ontvangen via een PB of een tijdelijke IP-ban krijgen van tenminste 3 dagen en daarvan op de hoogte worden gesteld via e-mail, of een permanente IP-ban krijgen en daarvan op de hoogte worden gesteld via e-mail.
5.4 Wanneer het gewaarschuwde lid niet in herhaling vervalt gedurende een periode van 3 maanden na het ontvangen van deze waarschuwing, komt deze waarschuwing te vervallen.
5.5 Indien ingrijpen noodzakelijk is op hiervoor beschreven wijze, dan wordt dit door moderators en/of admins gezamenlijk besproken en uitgevoerd.
5.6 Indien zich situaties voordoen waar de regels niet in voorzien, zullen de admins en moderators gezamenlijk beslissen hoe hierin te handelen.

6. Geschillen en klachten
6.1 Geschillen tussen leden onderling horen onderling te blijven door bijvoorbeeld e-mail of PB te gebruiken. Het is niet toegestaan onderlinge geschillen op het forum te bespreken en/of medeleden of moderators hierin te betrekken.
6.2 Klachten over het forum, de regels of over leden die de regels overtreden of anderzijds niet toelaatbaar gedrag vertonen kunnen direct aan de beheerders worden doorgegeven zonder dit in welk topic dan topic te melden.

7. Disclaimer
7.1 Het forum kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor uitspraken van haar leden.
7.2 Het forum kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het functioneren van het forum.
7.3 De forumregels kunnen te allen tijde door de beheerder worden aangepast als dat nodig mocht zijn.

8.0 Het Tarotkaartlegforum team
Namens de moderators en forumbeheerders,
veel plezier gewenst op het forum.

Adormine
(Eigenaresse van deze site)
avatar
Adormine
Admin

Steenbok Aantal berichten : 2929
Registratiedatum : 02-05-11
Leeftijd : 64
Woonplaats : Nederland

http://tarotkaartenleggen.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum